zondag 15 juli 2012

Zondag 15 juli (deel 1)

Ellen heeft in tegenstelling tot mezelf een wat onrustige nacht gehad met Cisca. Ze heeft last van haar rug van het vele liggen. Ze hebben een muziekje aan gezet en dat heetf wat rust gegeven. 's Ochtends weer onder de douche geweest en lekker opgefrist.

Als ik binnenkom dan laat Ellen met enige trots horen dat haar linker neusgat al weer een stuk verder open is. De rechterkant is nu ook een heel klein beetjes open. Die zat tot nu toe nog steeds dicht.

Hb is stabiel gebleven. Bloedplaatjes zijn wel weer gezakt, dus daar krijgt ze nog een zak van. Verder blijken de signalen die aangeven dat ze een ontsteking heeft te zakken. Ook de koorts is ietjes minder geworden. Ellen eet bijna niet en dat is wel een puntje van zorg. Ze moet uiteraard toch haar voedingsstoffen binnekrijgen. Er is dus met haar overlegd om sonde voeding te gaan geven. Met tegenzin (haar neus is net eindelijk open en nu gaan ze er weer een slangetje doorheen duwen) laat ze ook dit maar weer over haar heen komen. Zoals de hele week al: stoer aanvaardt ze haar lot en doet ze de dingen die goed voor haar zijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten