vrijdag 20 juli 2012

Vrijdag 20 juli (deel 3)

Ellen's toestand lijkt nu weer wat stabieler. Ik had eigenlijk met Ellen afgesproken dat ze vanavond eens zou proberen om alleen te slapen. Het ging immers zo goed. Maar met de ontwikkelingen van vanochtend heb ik die plannen toch maar even opgeschort. Kijken hoe het verder gaat.

Weer even wat anders. Afgelopen tijd wat wijsheden opgedaan die ik zelf wel de moeite vind om te delen:
- Wees niet bang voor schaduwen. Het betekent gewoon dat er ergens dichtbij licht is.
- Een gezond mens heeft vele wensen. een ziek mens heeft er maar één......
Tja, een ervaring als deze zet alles weer goed op een rijtje qua prioriteiten. Je moet vooral zorgeloos door kunnen leven en niet al te veel nadenken over wat er morgen zou kunnen gebeuren. Maar het is ook goed om af en toe even stil te staan bij de zaken die echt belangrijk zijn in het leven. Sorry, filosofisch momentje :-)

1 opmerking:

  1. Prachtig Mart. Alles dat je aandacht geeft groeit - dus richt je idd op datgene wat licht is, en niet de schaduwkant. Jullie dagen lopen als een rollercoaster - ups and downs - iedere upper gevolgd door een 'downer' - gelukkig zijn er genoeg uppers. Ja het is waar wat je zegt. Het is goed om stil te staan bij het belangrijke in het leven - want, hoe snel we niet iets als zeer belangrijk beschouwen terwijl nu alles t.o.v het geknok van Ellen zo onbelangrijk 'klein' is geworden! veel liefs van ons beiden, Han en Anite

    BeantwoordenVerwijderen