zaterdag 21 juli 2012

Zaterdag 21 Juli

Rustig dagje en dus ook niet zo veel te melden. Ellen heeft wat minder last van haar mond en buik. Wel veel last van slijm in haar mond en keel. Verder slaapt Ellen veel....

4 opmerkingen:

  1. Dag Ellen en Mart,

    Een rustig moment is ook heel prettig. Dan kan de energie weer even opgeladen worden.
    Bedankt voor de foto's van de kaarten. Onze vervolgkaart zal vandaag wel aangekomen zijn.
    We blijven hopen op positieve berichtgevingen.
    Hartelijke groeten van
    Ruud en Cora Ernestus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een rustig dagje met geen veranderingen, in de negatieve zin wat betreft de toestand van Ellen, is ook wel even nodig! positieve veranderingen zijn elke minuut welkom! De rollercoaster waar jij/jullie door heen moeten is niet niks! Even de accu weer opladen op dit soort dagen is nodig. In gedachten sturen we heel veel kracht en moed naar jullie toe. Liefs Rene en Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mart, we volgen het blog en vinden het mooi om op deze manier op de hoogte en betrokken te blijven. We zijn onder de indruk van je openhartige en mooie manier van schrijven. Dat Ellen in ene zo ziek is laat een diepe indruk op ons achter. Onze gedachten zijn bij Ellen en jou en we hopen op die manier onze steun en kracht naar jullie "door te kunnen zenden". Hartelijke groet van Maarten & Petra (vd Veenlopers), wil je Ellen een dikke knuffel van ons geven?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ellen als alle beterschapwensen en steun die je van iedereen krijgt en gelukkig zijn dat heel veel mensen die jou kennen zoals ook ik jou ken gewoon Ellen die iedereen positiviteit weet in te stralen, ben je niet enthousiast dan maak jij diegene wel enthousiast voor wat dan ook.
    Maar als al die liefdevolle wensen jou beter kunnen maken dan loop jij zo de deur uit, wat ik al eerder zei: volgens mij is er geen bekende Nederlander die zoveel echte vrienden heeft.
    Ellen blijf knokken zoals je al doet en met Mart als jou supersteun moet dit gewoon lukken.

    Ik hoop dat je snel meer bezoek mag ontvangen.

    Lieve groetjes, Karin.

    BeantwoordenVerwijderen