dinsdag 17 juli 2012

Dinsdag 17 juli (deel 1)

Opnieuw een bijzondere dag. Ellen heeft er voor gezorgd dat mijn bed is versierd door de verpleging. Verder heb ik het mooiste kado wat je maar wensen kunt: Een Ellen, die aan het knokken is om hier goed doorheen te komen. Wat kan je jezelf nog meer wensen?

3 opmerkingen:

  1. Mart, van harte gefeliciteerd met je (48e) verjaardag. Natuurlijk weten we wat je grootste cadeau zal zijn... Iets wat we allemaal willen.
    Als Ellen weer blijk geeft van een duidelijke verbetering, is het voor ons allemaal feest.
    Goed dat ze al begint te eten. Overigens een hele leuke foto van jullie beiden. Ik denk dat af en toe een plaatje zeer gewaardeerd zal worden.
    Wij blijven positief en de kaarten blijven we versturen. Misschien leuk voor een foto van alle kaarten...
    Houd goede moed en veel liefs en doorzettingsvermogen voor jou en Ellen. Maar bovenal natuurlijk heel veel beterschap.

    Ruud en Cora Ernestus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Mart, ik loop een dag achter al ik dit lees... natuurlijk van harte met je verjaardag. Ook al ken ik je niet zo goed (heb je hier en daar tijdens de zilveren turfloop ontmoet en op het feest van Ingrid en Hans) wil ik toch even mijn bewondering voor je uitspreken op de manier waarop je je hoop en wanhoop en alles wat daar tussen ligt met ons deelt. ik wens Ellen en jou heel veel moed, beterschap en vooral liefde toe, en je weet het waarschijnlijk al... als er iets is waarmee ik jullie kan steunen... aarzel niet. Dikke kus voor Elly Oop van Frankey.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks! Er is een lange rij met mensen die ons hulp aanbieden en dat doet ons goed. Mocht het aan de orde komen dan zullen aan je denken.

      Verwijderen