maandag 16 juli 2012

Maandag 16 juli (deel 3)

Ellen heeft geprobeerd wat te eten. Beetje vis met bloemkool en aardappelpuree. Stukjes chocolade, een stukje van een mergpijpje en lekker koel in de mond: een raket. Maakt niet, alles wat ze eet is meegenomen. Je kunt ook nier verwachten dat ze een volledige maaltijd eet, nadat je een paar dagen bijna niets hebt gegeten.

Nu ging het zo goed vandaag, maar in de avond neemt haar temperatuur toch weer toe. Er wordt bloed en urine op kweek gezet om te kijken waar dat vandaan komt. Haar afweersysteem is teruggebracht naar zo ongeveer nul, dus je kunt niet voorzichtig genoeg zijn. De arts die steeds 's avonds dienst heeft komt nog even langs en zegt "ik kom maar weer even voor mijn dagelijkse bezoekje". De kweek heeft niets opgeleverd en ze gaan haar vannacht extra goed in de gaten houden.

Verder weer verbluffend dat er vandaag nog meer kaarten zijn aangekomen. De score is nu 106 (!). Hartverwarmend........

2 opmerkingen:

  1. Dan zijn Ria en ik blij dat wij dat aantal nog hoger mogen maken, ze zijn onderweg hoor (eindelijk)Trouwens knap hoor Ellen dat je zo knokt en zo sterk bent, aan jou wilskracht kan het niet liggen.
    Houd moed Ellen (dit ben jij gewoon) en natuurlijk ook Mart( de rots in de branding)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ingrid van der Putten17 juli 2012 om 11:13

    Ellen is niet alleen Kabouter Zonnestraal, maar ook Miss Kaartjes sturen! Daarom is er nu niets mooiers dan nu elke dag kaarten ontvangen als morele ondersteuning. Die van ons zijn ook weer onderweg! Liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen